FOTOGRAFERING

FOTOGRAFERING


Fotografering har funnits nära hjärtat sedan jag första gången fick låna mina föräldrars digitalkamera en sommar när jag var 12 år. Det bästa jag visste var att göra "Trädgårdsrundor" och fotografera allt i min väg. Oavsett om det handlade om att krypa runt i gräset och fotografera daggdroppar eller föreviga vänner och familj. 


Jag fotograferar med naturen som bakgrund & det naturliga ljuset som bästa vän. Vill du boka en fotografering? Kontakta mig för mer info och prisförslag så pratar vi mer!VILL DU BOKA FOTOGRAFERING?


Fyll i formuläret eller maila för mer info till agnes@gronsakstorpet.se så hörs vi snart!


 
 
 
Porträttfotografering
Gravidfotografering
Nyfödd/Familjefotografering
Bröllopsfotografering
Företag/verksamhetsfotografering
Produktfotografering
 
 
 
agnesparbrattphotography2022-9293
agnesparbrattphotography2022-97
agnesparbrattphotography2022-2850
agnesparbrattphotography2022-0553
agnesparbrattphotography2022-9217
agnesparbrattphotography2022-2938
agnesparbrattphotography2022-0550
agnesparbrattphotography2022-15

Wow . Helt mållös. Vilka fantastiska bilder . Visste det . Tack!

Viktoria Andersson,

beställning av Studentfotografering  juni 2020

GRAVID


Vill du föreviga en av de största stunderna i livet?

Skicka en förfrågan så snart som möjligt för att vi ska hitta en tid som fungerar så bra som möjligt för oss båda. Alla graviditeter & måenden är olika så vi bokar en tid & anpassar till hur det går med tiden. Runt v.30  är en bra utgångspunkt för fotograferingstiden men kan såklart variera individuellt & vad som passar!


Får partner också vara med i fotograferingen?

Självklart! Antingen har vi fokus på dig som är bärande och tar bilder tillsammans med partner på slutet av fotograferingen eller planerar för en gemensam fotografering med partner. 

TACK TILL DIG!! De här bilderna kommer jag spara för resten av mitt liv    ❤ ❤   ❤ ❤ 

Julia Andersson.
Gravidfotografering vinter 2021

fotograf-bebis-solros-nyfödd

NYFÖDD


Bebis är äntligen här! 


Vilken känsla att föreviga det dyrbaraste ni har under en liten stund av ert liv. Liksom vid graviditet så är alla bebistider & måenden olika men en sak är gemensamt - att det går fort! Att föreviga bebistiden är något som jag tror att ingen ångrar.


Jag rekommenderar att vi tar god tid på oss så att ni får lugn och ro lagom tills vi börjar fotografera. Det ska alltid finnas utrymme till matning, blöjbyten och allt annat som kommer med en nyfödd. 


Liksom vid gravidfotograferingen tar vi pauser när det behövs och planerar det som kan planeras inför fotograferingen. Detta så att både du och ni kan vara lugna i att den här stunden är till för bara er!

Sofie Lennartsson, 
Nyföddfotografering 2020


Alltså från botten av mitt hjärta.... TACK    

GRAVID & NYFÖDD


Fotograferingar med Sofie som gravid bland vitsipporna 7 maj 2020

& tillsammans med sin Walter i ett hav av solrosor 24 augusti 2020.


Det är magiskt att först få föreviga en graviditet & sen få fotografera er tillsammans med er nya lilla människa. Det är så stort när bebisen, som hela tiden varit med,  plötsligt är här! Liksom årstider förändras under en graviditet till födelse så finns jag här för att föreviga skiftet från årstid till årstid och gravid till förälder.

PORTRÄTT


Det finns många tillfällen då det är läge att boka en porträttfotografering ! Inte minst inför en student, en förlovning, familjebilder eller du kanske vill ha nya porträttbilder inför ett jobb? Oavsett tillfälle möter du en engagerad och glad fotograf som vill att du/ni ska känna er bekväma & att bilderna speglar er!


Som vid alla fotograferingar och oavsett årstid så hittar vi en fin miljö utomhus att fotografera i. - eller något annat tillfälle som du vill föreviga?


Kontakta mig så pratar vi mer!


student
porträttfotografering
studentfotografering